Troostwijk Auctions gaat per 24 december 2015 de complete inventaris verkopen van het Hilton Amsterdam Schiphol Hotel. Het betreft meubelen van zowel de hotelkamers, horeca, keuken, kantoor als van de vergaderzalen. Er zijn 227 complete hotelkamer inrichtingen te koop. Er zijn in totaal 550 kavels te koop. De reden van de online verkoop is dat het Hilton Hotel Schiphol gaat verhuizen. De einddatum van de veiling is 5 januari 2016.

meubel verkoop

Wat de veiling uiteindelijk op gaat leveren is vooraf moeilijk in te schatten. Na twee dagen staan de openingsprijzen voor het meubilair uit 1 kamer ( boxspring, bureautafel, fauteuil, bijzettafels, flatscreen tv, bagagerek, minibar en verlichting) op 250 – 300 euro. Op 5 januari zal bekend zijn wat de volledige inrichting van de betreffende kamers heeft opgeleverd. Kavel 225 betreft de verkoop van de inhoud van 37 hotelkamers op de derde verdieping. Het openingsbod staat op 5750 euro.

Het nieuwe Hilton Hotel staat tegenover het oude gebouw. Er wordt een compleet nieuwe accommodatie opgeleverd waaraan twee en een half jaar is gewerkt. Het nieuwe Hilton Hotel heeft een groot atrium met lobby waar de receptie medewerkers niet langer alleen achter de balie werken maar gasten vooraf kunnen begroeten. Het nieuwe hotel heeft straks 433 hotelkamers, 23 vergaderzalen en een wellness- en fitnesscentrum met zwembad.

Citytrip Europa

Boekingskosten, parkeren Schiphol, rondreizen Andalusie

Door admin