Op zoek naar een goedkope vlucht Dublin? Wanneer je vliegtickets vergelijkt dan komt Ryanair meestal als goedkoopste luchtvaartmaatschappij uit de bus. De verschillen in prijs met de concurrenten zijn aanzienlijk. Echter door toeslagen kun je een stuk duurder uit zijn dan verwacht.

Binnenkort worden er nieuwe handbagage regels van kracht bij Ryanair. Nu is het zo dat passagiers handbagage mee mogen nemen van 55cm x 40cm x 20cm. Daarnaast wordt een laptop tas geaccepteerd of een handtas. Dit gaat straks veranderen. Alleen passagiers met priority (stoelreservering) mogen nog twee stuks handbagage meenemen en dit bij zich houden. Degenen met het goedkoopste vliegticket mogen voortaan alleen het kleinste stuk (maximaal 35cm x 20cm x 20cm) bij zich houden. De grote handbagagetassen (koffertje, trolley, weekendtas) worden bij de boarding gate gelabeled en worden vervolgens gratis bij de ruimbagage gezet.

Bovendien is het zo dat er slechts plaats is voor 90 stuks grote handbagagetassen van 55cm x 40cm x 20cm. Een priority ticket is dus niet een garantie dat de grote handbagage ook aan boord mag. Als je niet bij de eerste 90 passagiers bent die het vliegtuig binnen gaan heb je pech en wordt je grote handbagage toch (kosteloos) bij de ruimbagage gezet. Je moet dan wel wachten bij de bagagebanden op het vliegveld op je bagage.

Goedkope vlucht Dublin
Een voorbeeld is de vlucht naar Dublin. Het standaard tarief van dit vliegticket (op een willekeurige datum) is 51 euro. Priority bijkopen kost 5 euro extra. Een stoel reserveren is 2 euro. Een Plus ticket is 72 euro en een Flexi Plus kost 108 euro. De tarieven voor de terugreis zijn: 106, 132 en 171 euro. Als tweede keus voor een goedkope vlucht Dublin is luchtvaartmaatschappij Aer Lingus een aanrader. Bij een goedkoop vliegticket zijn de aankomst- en vertrektijden vaak erg laat of erg vroeg. Wil je liever vertrekken in de loop van de ochtend / middag dan verval je in duurdere tickets.

Goedkoop vliegen

vliegen naar Barcelona, vliegen naar Berlijn

Door admin