Goedkoop vliegen

Wil je een goedkope vlucht vanaf Schiphol of Eindhoven? Check dan onze aanbiedingen voor de goedkoopste vliegtickets.
Ryanair is de onbetwiste kampioen in lage prijzen. Het bedrijf heeft zijn thuisbasis in Eindhoven en je kan er vaak voor nog geen 20 euro een vlucht boeken in Europa. Het Nederlandse Transavia is onderdeel van KLM Air France en heeft elke week goede aanbiedingen voor leuke stedentrips zoals Barcelona.  Het Engelse Easyjet is sterk met vluchten naar Londen en het Verenigd Koninkrijk. Vueling tenslotte is een Spaanse low-budget luchtvaartmaatschappij met goedkope vliegtickets naar Spanje.

Eindhoven Airport
Eindhoven Airport is na Schiphol het grootste vliegveld in Nederland (qua passagiers).  In 2012 deden bijna 3 miljoen passagiers het vliegveld aan.  Ryanair is de grootste maatschappij op Eindhoven.  In 2014 zal Ryanair ook op Murcia, Corfu en Venetië gaan vliegen.  Een airportbus onderhoudt een snelle verbinding tussen het vliegveld van Eindhoven en Amsterdam.

Brussel Zuid Charlerloi Airport
Goedkoop vliegen kan heel goed vanaf het vliegveld bij Brussel Zuid Charlerloi in Belgie.  Vanuit Brussel zijn veel internationale bestemmingen te bereiken in Europa.  Als men uit de trein komt op treinstation Midi in Brussel dan staat de airportbus naast het station.  Er is een gezamenlijk kaartje te koop (in Belgie) van de treinreis van een willekeurig Belgisch station + de busreis. Het kaartje heeft de code 814 (enkele reis) of code 815 (retour).

Groningen Airport Eelde
Groningen Airport Eelde ligt op 15 km afstand van de stad Groningen. Bestemmingen vanaf het vliegveld zijn: Algarve, Antalya, Gran Canaria, Girona Barcelona, Insbruck, Kos, Kreta, Mallorca, Salzburg en Tenerife.

Maastricht Aachen Airport
De luchthaven ligt bij Beek, 8km van Maastricht. In 2011 vertrokken ruim 300.000 passagiers van de luchthaven. Een airportbus pendelt tussen het vliegveld en de treinstations van Aachen en Keulen. Veolia buslijn nummer 59 rijdt tussen het vliegveld en de NS stations Maastricht, Sittard en Beek-Elsloo. Bestemmingen waar naartoe gevlogen kan worden zijn: Alicante, Antalya, Barcelona (Girona), Bari, Faro, Kreta, Malaga, Palma de Mallorca, Porto, Tenerife en Trapani.